Utförsäljning av prylar från Big Brother-huset

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Det har varit knäpptyst från TV4 efter att Big Brother 2021 avslutades i våras. I förra veckan tömdes huset på innehåll. Kommer Big Brother 2022?

Big Brother 2021 avslutades I våras och sedan dess har det varit knäpptyst från TV4. Nu spekuleras det i sociala medier om huruvida programmet kommer tillbaka 2022 eller inte.

Något som faktiskt hänt i Big Brother-sfären är att Meter Televison, som producerat programmet, i förra veckan anordnade en utförsäljning av prylar från Big Brother-huset där man bland annat sålde möbler, inredning, textiler, kyl, frys och en hel del annat.

Ett tydligt tecken att huset monteras ner. Sedan tidigare är det känt att området Telestaden i Farsta där huset stått, kommer omvandlas till 2000 nya bostäder som byggs av bland annat Rikshem.

Förhoppningsvis kommer besked snart kring om det blir en ny säsong eller inte.

2 svar på ”Utförsäljning av prylar från Big Brother-huset”

Hej
Jag skulle vilja ha en Big Brother skäms kudde och en Big Brother Hoodie om de säljer dem.
Men tyvärr så bor jag lite för långt ifrån Farsta för att komma dit och köpa. Skulle det kunna gå att frakta de sakerna om de säljs?
Hoppas självklart på en ny säsong av Big Brother!
Med vänlig hälsning
Emilia Persson

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »