Dennis Asteson tvingades lämna Big Brother 2021

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Adrian, Emelie och Dennis hängde löst under veckofinalen. Först räddades Adrian – till slut stod det mellan Emelie och Dennis. Dennis blev den som tvingades lämna. Det blev lite fnissigt i studion när Dennis skulle ge Arantxa en kram och hon höll på att ramla från lådan ha ha.

Tiden får utvisa om det blir något mer mellan Emelie och Dennis på utsidan. 🙂 Imorgon börjar magiveckan!

2 svar på ”Dennis Asteson tvingades lämna Big Brother 2021”

Tråkigt men ändå så kul o få höra honom säga det jag sett länge o tydligt senaste v att han nog kan o kommer kunna älska Emelie.. han är ju med Emelie perfekta paret !! AD TROR jag gillar Sin sovkamrat o Mergim” mer än just Madde .. tror ej på dem som par … Jag tror Aldrian är bi fast att han ej vågar tro det själv . . O inget illa med det ju men tror Madde inte har ngt mer än kramar o hämta där … 💕😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arantxa Alvarez i P4 Extra

Under onsdagen besökte Arantxa Alvarez Titti Schultz och P4 Extra där hon pratade om vägen till TV-rutan. I programmet, som sändes under onsdagen, berättade Arantxa

Read More »