Ny chans att söka till Big Brother 2021

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Huset är fullt – nästan. Nu öppnar produktionen för en ny omgång att söka till denna pågående säsong.

Ett gäng glada deltagare är för närvarande inlåsta i årets säsong, Big Brother 2021! Nu söker programmet fler deltagare till huset – är du en av dem?

Om Big Brother
TV-programmet är ett socialt experiment, världens största i TV-format. Ett antal deltagare är inlåsta i ett hus och övervakas av Big Brother dygnets alla timmar under totalt 100 dagar, med hjälp av 54 kameror som följer varje steg deltagarna tar i huset. Deltagarna är helt bortkopplade från omvärlden och tävlar i olika tävlingar och uppdrag. Vinnaren går hem med 1 miljon kronor.

Sökprofil
Castingavdelningen söker dig med stark personlighet, som tycker om att underhålla och stå för dina åsikter samt vill dela med dig av din livshistoria! Du som söker måste vara minst 18 år gammal för att kunna söka.

Hur söker du?
Klicka här för att ta dig vidare till ansökningsformuläret.

Lycka till! 🙂

PS: Vi kan inte svara på frågor gällande castingprocessen, vi är endast en fanblogg.

TV4 samarbetar med externa produktionsbolag som ansvarar för och hanterar ansökningarna som kommer in. Produktionsbolaget är det bolag som kan svara på hur din ansökan hanteras.


4 svar på ”Ny chans att söka till Big Brother 2021”

Lite tråkigt med era val av deltagare, ni tar in äldre med noll persolighet. Alltså Loui, bara satt o glodde som en stofil på fester.
Jag e 50 fyllda, men har minst samma energi som de ungdommar som e kvar, troligen mer. De hade inte hängt med i tempot.
Så tyvärr lite tröttnat på serien.
Mvh
Tomas

Behövs lite nya människor med ny energi och som bjuder på sig själv. Lite mer humor, skratt och äventyr. Ta in mig så jag kan röra runt i grytan ! Hör av er eller gå miste om spännande bra tv !! 😂 min vän tenny från tidigare big brother kallar mig connie med bröst. Behöver inte säga mer 😂

Jag älskar detta program skulle vara en stor upplevelse för mig som en dröm när man var liten jag söker till big brother 2021 för jag har allt som krävs så nu jävlar kör vi om jag kommer med så blir de skratta ha skoj dra några skämt jag heter Sebastian piljahamäki är en sprallig och rolig. vinnar skalle kämpar och ger aldrig upp i sport och lite till Tack för mig ta med mig nu är 26 år gammal ☺☺😆😆

Jag sökte in till årets Big Brother men kom inte med. Hade verkligen rört om i grytan inne i huset om jag hade kommit med. Har länge varit en dröm för mig att få vara med i Big Brother. Hade tänkt att söka in igen till nästa års säsong om det blir någon säsong nästa år. Men det hoppas jag på. Då kommer jag inte att acceptera ett nej, för jag ger inte upp på eller för något jag verkligen vill.

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »