Katti Göransson autonominerad

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Under en charad-lek uttryckte sig Katti på ett sätt att hon varnas och autonomineras. Hon riskerar att få lämna under kommande veckofinal.

Det var under torsdagen som deltagarna lekte charader. En av deltagarna satt på alla fyra och en av de andra deltagarna satt gränsle över ryggen och gjorde en gest som att svinga ett lasso. När de andra deltagarna skulle gissa uttryckte sig Katti kränkande. Något som nu får konsekvenser. TV4, som tar avstånd från hennes uttalande, beslutade sig för att agera.

Katti fick under morgonen information om att hon på grund av kränkande ordval varnas av Big Brother samt att hon autonomineras inför måndagens veckofinal. Hon riskerar därmed att få lämna Big Brother på måndag.

2 svar på ”Katti Göransson autonominerad”

Tyvärr säger vi här uppe i norrbotten Gällivare. Lappjävul Och kattis är ju uppfödd här😉

Så Hon blir auto nominerad för ett ord men Judith kan slita av någon kjolen och suga på ett par får utan straff… inte ok BB, det va menar båda två… Så bort med auto nomineringen!

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »