Dagen i korthet torsdagen 18/2

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Brev om immunitetstävlingar och hemligt uppdrag för Emelie, bland annat.

Under morgonen fick deltagarna in ett brev om att det under dagen pågår immunitetstävlingar . Det rosa laget sitter säkert inför nästa vecka och i det turkosa riskerar någon att få lämna programmet på måndag – och det är ni tittare som bestämmer vem det blir.

Emelie fick ett hemligt uppdrag som pågick under dagen och som gick ut på att hon skulle samla in tillhörigheter från de andra deltagarna – Joels kalsonger, Jespers skepparmössa och Pedrams röda sko.

Brevet löd:
Du är husets ekorre och som ekorre samlar du på saker till ditt bo, som är under ett träd som är på utegården som du får välja själv. Du får inte bli påkommen och du får inte berätta om ditt uppdrag för någon, då har du misslyckats. Det går inte på tid, det viktigaste är att du inte blir avslöjad. Du kommer få fler uppdrag under dagen. Lyckas du med ditt uppdrag väntar ett pris. De första sakerna du ska samla till ditt bo är ett par kalsonger från Joel, Jespers skepparmössa och en röd sko från Pedram. Big Brother kommer berätta när du har lyckats med ditt uppdrag. Lämna brevet i bikten och ta med den lilla fusklappen. Lycka till.

Lyckades Emelie med sitt uppdrag? Se det här

Immunitetstävlingen Trådrullen

Det såg kämpigt ut. Foto:TV4

Immunitetstävlingen som skedde i uppdragsrummet gick ut på att snurra upp allt rep runt kroppen från reprulle nr1 och sedan snurra upp repet på reprulle nr 2 mitt emot. Den av deltagarna som gjorde momentet snabbast skulle få möta de andra i den andra gruppen i immunitetsfinalen.

Vinnaren av tävlingen skulle knipa en immunitetsplats och därmed inte längre riskera att åka ut under veckofinalen på måndag. (Du kan se immunitetstävlingen och två klipp från TV4Play här)

Det turkosa laget hänger löst:
Emelie
Joel
Judith
Katti
Stephanie
Nardos

Första gruppen i immunitetstävlingen:
Judith, Joel och Katti

Andra gruppen i immunitetstävlingen:
Stephanie, Nardos och Emelie

Judith började må illa och spydde under tävlingen.

Judith och Emelie var de som var snabbast och möttes i immunitetsfinalen där Emelie mådde dåligt och spydde. Den som vann i finalen blev Judith.

Judith risker därmed inte längre att få lämna programmet på måndag.



Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »