Efter tittarnas reaktioner – här är Bara huset

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Produktionen utvärderar programmet ständigt och nu kommer en förändring många kommer gilla.

Med start idag torsdag sker det lite förändringar när det gäller årets upplägg av Big Brother som vi tror kommer uppskattas av många. På TV4play och C-more tillkommer nu programmet ”Bara huset” som sammanfattar det dagliga som hänt, något som de lojala tittarna saknat hittills eftersom extrasatsningen med studioprogrammen tisdag-torsdag saknade denna del.

Ikväll kl 19:00 i TV4play och C-more tillkommer testprogrammet ”Bara huset”:
– Big Brother är Sveriges mest interaktiva program där tittarna får vara med och bestämma vad som ska hända i huset. Självklart lyssnar vi på dem och nu ska vi genomföra detta test ihop med tittarna, säger Joel Bendrik exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande.

Efter testprogrammet ikväll, som redovisar det bästa från dagen, uppmanar man tittarna att göra sin röst hörd.

Under helgen kommer produktionen sammanfatta tittarnas reaktioner på detta testprogram och skruva på detaljerna allt eftersom.

Studioprogrammen kl 19:00 fortsätter som vanligt tisdag-torsdag.
De klassiska Big Brother-avsnitten sänds fredag-söndag.

Sammanfattningsvis:

*Studioprogrammen fortsätter som vanligt tisdag-torsdag i Sjuan, C-more och TV4play
*Under torsdagskvällen kl 19:00 läggs testprogrammet ”Bara huset” in på TV4play och Cmore. Produktionen kommer sammanfatta tittarnas reaktioner under helgen.
De klassiska Big Brother-avsnitten sänds fredag-söndag som planerat.

Kul va? 🙂

6 svar på ”Efter tittarnas reaktioner – här är Bara huset”

Jo, men de(bigbrother) får fortfarande kritik. Tycker att de har sabbat bigbrother helt. jag kommer bojkotta detta med big brother nu. Tycker det verkade vara ett jättehärligt gäng. fast att där är en i huset som skall ha sista ordet i allt.

Älskar att de lyssnar på oss tittare. Tack BB!! Har också saknat de ”vanliga” bb-avsnitten från huset. Ser gärna studio på livesändningen på måndagar som förra året. Men som flera andra har dagt, man vill gärna lära känna de i huset och får en mer sammanhängande sammanfattning av dagen istället för att bli avbuten av studioprat. Blir som extra reklamavbrott. Disskutioner kan de ha digitalt på nätet där både programledare och tittare kan säga sin åsikt om dagen i huset.
Tack så jättemycket för att ni testa den här nya förändringen med ”Bara huset” ska bli kul att se ikväll. En bra nyhet med årets säsong är ”Luncha med big brother” där man får en gratis timme live från huset, uppskattar det verkligen 🙂

Kul va?
Precis testa nytt….Nja..

Vi som följt Big Brother sen ca 20 år tillbaka
Vill nog fortfarande bara ha de gamla konceptet.

Har ju redan missat väldans mycket pga dessa studie program.
Ska det då testas om på nytt ”Bara huset”?
Producenten måste förstå vad folket vill och inte börja kompromissa typ av en annan sort av program.
Verkar som egot har tagit över på denna Producent.
Erkänn att det blev väldigt ohållbart och sluta med att försöka ”vi ville testa”!!!

Okej nytt test idag men varför?
Kör som det alltid har varit med dagliga ihopsatta klipp ifrån Huset inget annat påhitt tack!

Helt OTROLIGT att TV4 trodde på detta upplägg? Jag har följt programmet sedan det började men jag pallar inte titta på något komentatorpogram. Kommer inte se denna säsong om det inte är så att de går tillbaka till originalupplägget. Helt otroligt dåligt! Vi vill se vad som händer i huset, inte lyssna på komentatorpogram. Att se ” bara i huset” är för omständigt. BESVIKEN!!

Men skojar ni!?? Exakt samma klipp i ”Bara huset” som med programledarna just körde!!

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »