Sändningstider Big Brother

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Efter kvällens studioprogram får vi in ett gäng mail där man undrar vart de klassiska programmen som sammanfattar dygnet har tagit vägen. Vi benar ut!

Förtydligande:
Vi är inte och representerar inte Big Brother-produktionen utan är endast en fanblogg.


Så här ligger det till:
Måndag- Veckofinal sänds kl 19:00 i Sjuan, TV4play och C-more
Tisdag-torsdag kl 19:00 sänds de numera extrainsatta studioprogrammen med Malin Stenbäck, Arantxa Alvarez, Kirsty Armstrong och Filip Dikmen med gäster som analyserar och diskuterar dygnet som passerat. Filip Dikmen gästar måndagar och torsdagar.
Fredag-söndag kl 19:00 i Sjuan, Tv4play och C-more visas de klassiska Big-Brotheravsnitten.

Man har alltså inte slopat de klassiska avsnitten.

28 svar på ”Sändningstider Big Brother”

Gör om gör rätt …. vill ha tillbaka de vanliga avsnitten varje dag. Vill inte se massa snack från en studio bara. Ni kommer tappa mig, med flera som tittare. Man

Håller med föregående kommentar. Gör om gör rätt! Vi vill se avsnitt från föregående dygnets höjdpunkter varje dag, inte analys från studion… vilken besvikelse!

Känner precis samma som andra kommentarer. Vart sååå besviken att de vanliga avsnitten inte är kvar varje dag…
Känns som att man kommer missa massor! Känner mig inte ens motiverad till att titta längre…

Håller också med förra skrivare. Saknar också de gamla avsnitten. Vill inte se en massa snack i en studio räcker med när det är utröstning. De har sabbat big brottet helt.

Studiokommentarerna var för många redan förra året, vi behöver inga analyser och är fullt kapabla att tycka själva 🤔
Snälla snälla snälla, sänd vanliga avsnitt alla dagar och lägg sedan studiotiden som ett eget program på play om ni tror att det är många som vill se det 🤷‍♀️

Gör om gör rätt! Annars slutar jag oxå följa årets Big brother! Återgå till Vanliga konceptet med vanliga program, det finns inget som helst intresse i att se några sitta i en soffa och kommentera händelser och personer ! Nä har man inte tid att lägga hela sitt liv åt liven så är det inte värt att följa detta som det är nu

Vill jag se en relations videos så kan jag se dem på Youtube… Ge oss vanliga avsnitt och kör eran analyspanel i ett separat program tack.

Kommer vi få se från hela veckan på fredag lördag å söndag eller få vi bara se 3 dagar? Nej ta åt er vad svenska folket vill och säg oj vi gjorde fel och fixar till det för er! Annars förlorar ni lönsamhet i programmet å kan lägga ner!

Nej men snälla. Folk jobbar om dagarna. Vi har inte tid att sitta klistrade på directors cut på dagarna. därför behöver vi de dagliga sammanfattningarna över det senaste dygnet. Om ni kör studiosändningar istället 4 av 7 dagar i veckan kommer det tyvärr bli svårt att hänga med och känna sig delaktig i programmet. Ni är superduktiga och proffsiga i studion, absolut – men det är huset vi vill se! Så nu får ni faktiskt ändra så man kan få kolla på det verkliga programmet. Gud vad besviken jag är!!!

Superbra förslag! gör ett eget program av det, precis som Studio Paradise på PH.

Fortsätter dessa studioprogram kommer ni nog tappa en hel jävla drös tittare, så himla tråkigt att se på. Här har man längtat efter BB och så blir man så här grymt uttråkad och besviken redan ”första riktiga” avsnittet..

Men vad är detta?!?!? Snabbspolade för att se om det slutades med ”studiotid” men…nääää. Slutade titta på första på avsnittet redan efter att jag insett att det kommer nog inte att bli dom klassiska avsnitten där man får se hur det föregående dygnet har varit. Att sitta och kommentera tycker jag att ni ska lämna åt oss. Tyvärr så hoppar jag av B.B-tåget redan nu!

VEM TÄNKTE ATT DETTA SKULLE BLI SUCCÉ?

Fruktansvärt besviken och håller med alla föregående fullständigt!!!
Vilket sätt att starta och vilket sätt att verkligen ta död på BB redan efter ett program!

Jag tycker detta med ”studiotid” är och var redan långdraget när det väl var utröstning.
Nu ska man behöva titta på BB,s programledare titta på BB deltagarna och diskutera åt oss eller vad är tanken?? BIG BAILOUT needed…!!

Gud vad tråkigt det blev och Fruktansvärt ohållbart tycker jag!

Djupt besviken.
Att endast få följa deltagarna tre dagar i veckan känns meningslöst. Jag ger det veckan ut så får jag se om det är värt att fortsätta följa programmet eller inte. Att sitta och titta på några som kacklar i en studio halva veckan är inte aktuellt.

Riktigt dåligt tycker jag. Förstår inte hur ni tänkte när ni bestämde er för att göra om.. Jag kommer nog inte kolla mer på Big Brother om det ska vara såhär.. Ni kommer nog förlora en del tittarei år. Garanterat. Som andra har sagt både här och på Instagram: vem orkar och har lust att sitta och lyssna på er i studion när det är dom i huset man vill se? Det är ju det man såg framemot. Förra året var det bra upplägg. Men nu.. Nej, inte alls bra om ni frågar mig.. Vill ni ha besvikna tittare eller? Verkar så..

Vem bär ansvaret för årets helt värdelösa upplägg? Skulle vilja säga några sanningens ord till vederbörande. Är så besviken. Aldrig får man vara riktigt glad.

Håller med. Helt värdelöst upplägg. Ni kommer att tappa tittare 👎👎

Asså varför lyssnar man inte på vad tittarna önskar?! Kort gott återställ till tidigare BB vardagar detta vill vi ju se annars kommer ni tappa tittare.

Jag vill inte se en kommenterad sändning. Kommentarerna är inte ens bra.!
Jag vill bara se från huset inget annat. Det är ju det som är grejen med bigbrother. Man har ju knappt fått se nånting!
Jag kommer skita i årets bb.

Hahaha!! Inte en endaste positiv kommentar! Och jag är enig… skaffa ett eget… ”reagerar på BB” ist på youtube ..
dessutom är jag besviken på vissa osköna, dömande kommentarer från Kirsten och tyvärr även Malin… 😳

Hade sett fram emot starten av Big Brother och följa alla deltagare. Tycker det är fel med studioprogramen. Man för inte se så mycket av deltagarna i huset. Jag har Inte råd att ha Cmore och följa dom där 24/7. Så jag känner mig besviken

Lägg in vanliga avsnitten plus studioavsnitten. Det tycker jag för jag trodde att det skulle bli så.

Nu förstår jag.
Det är så negativt, nedlåtande och kränkande för att vi tittare ska välja det andra alternativet.. dvs betala 24/7 ist.. tack men nej tack. Rip BB 2021

Vad gör dom i studion ta bort och gör rätt som det var förut bort med alla tyckare

Ta bort tanterna och han som babblar i studion. Det är folket i BB huset som gör programmet inte ni i studion. Vi kan bilda oss en egen uppfattning

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »