Joel Kosari sa upp sig för att medverka i BB

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

20-åringen från Umeå sitter i karantän och håller på att bli tokig, skriver han. Vi utbytte några ord med Joel Kosari.

Joel Kosari
Joel Kosari
Foto: SENJOR STUDIO/TV4

Joel Kosari är 20-åringen som sa upp sig från sitt jobb som butikssäljare på Levi´s för att ta chansen att medverka i Big Brother. Starkt vågat! Nu sitter han i karantän med två dagar kvar innan premiären, vi passade på att utbyta några ord med honom.

Joel, ni har ju suttit i karantän under hela veckan, hur fördriver du tiden?
De senaste dagarna har jag absolut känt att jag varit nära på att bli tokig av att vara instängd i ett litet rum. Jag försöker fylla tiden med att sjunga, kolla tiktok och instagram. Att äta en hel del mat funkar också.

Vad kommer du bidra med i huset?
Jag kommer se till att vara mig själv fullt ut. Ni kommer få ta del av en kille som är skojig, tokig och utan tvekan ser till att alla i huset har det riktigt riktigt bra

Vill hitta sig själv som person
Joel Kosari ser hela upplevelsen med Big Brother också som en livsutmaning- att hitta sig själv som person.

-Det finns nog inget bättre program än Big Brother, och även hitta fina vänner för livet, avslutar Joel Kosari.

Ett svar på ”Joel Kosari sa upp sig för att medverka i BB”

Hej Jag hete norah Höglund är från Trollhättan jag är 21 år jag har pojkvän så jag vill inte dejta någon annan kille vill ha tjej kompisar & jag gilla åka skridskor & jag dansar mkt hemma & jag tycker mkt om att göra TikTok dansa så något vill se mig dansa TikTok dansen så fråga mig & jag är snäll & enveten tjej glad & sprali jag tänker mkt på min pojkvän hela natten & jag gymar i bland jag är online altid på Facebook & Instagram & napschat & TikTok som jag sa wjag har mkt talang & jag, gillar åka skridskor jag är altid mig själv sån är jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TV4 lägger ner Big Brother

TV4 har beslutat att lägga ner Big Brother. Orsaken? Läs vidare. Sedan senaste säsongen avslutades i våras har det varit tyst från TV4 gällande en

Read More »