Joel Kosari sa upp sig för att medverka i BB

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

20-åringen från Umeå sitter i karantän och håller på att bli tokig, skriver han. Vi utbytte några ord med Joel Kosari.

Joel Kosari
Joel Kosari
Foto: SENJOR STUDIO/TV4

Joel Kosari är 20-åringen som sa upp sig från sitt jobb som butikssäljare på Levi´s för att ta chansen att medverka i Big Brother. Starkt vågat! Nu sitter han i karantän med två dagar kvar innan premiären, vi passade på att utbyta några ord med honom.

Joel, ni har ju suttit i karantän under hela veckan, hur fördriver du tiden?
De senaste dagarna har jag absolut känt att jag varit nära på att bli tokig av att vara instängd i ett litet rum. Jag försöker fylla tiden med att sjunga, kolla tiktok och instagram. Att äta en hel del mat funkar också.

Vad kommer du bidra med i huset?
Jag kommer se till att vara mig själv fullt ut. Ni kommer få ta del av en kille som är skojig, tokig och utan tvekan ser till att alla i huset har det riktigt riktigt bra

Vill hitta sig själv som person
Joel Kosari ser hela upplevelsen med Big Brother också som en livsutmaning- att hitta sig själv som person.

-Det finns nog inget bättre program än Big Brother, och även hitta fina vänner för livet, avslutar Joel Kosari.

Ett svar på ”Joel Kosari sa upp sig för att medverka i BB”

Hej Jag hete norah Höglund är från Trollhättan jag är 21 år jag har pojkvän så jag vill inte dejta någon annan kille vill ha tjej kompisar & jag gilla åka skridskor & jag dansar mkt hemma & jag tycker mkt om att göra TikTok dansa så något vill se mig dansa TikTok dansen så fråga mig & jag är snäll & enveten tjej glad & sprali jag tänker mkt på min pojkvän hela natten & jag gymar i bland jag är online altid på Facebook & Instagram & napschat & TikTok som jag sa wjag har mkt talang & jag, gillar åka skridskor jag är altid mig själv sån är jag

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »