Therese om sin medverkan:”Jag är jättetaggad”

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Vi fick under fredagskvällen möjligheten att utväxla några rader med Therese Skog, en av deltagarna som kliver in i huset på måndag!

Therese Skog, 30, flyttade nyligen från Örebro till huvudstaden. För Expressen har hon tidigare berättat om att hon har velat vara med i Big Brother så länge hon kan minnas.

Hon har också berättat för tidningen att vännerna varit positivt inställda till hennes medverkan i programmet, men att hon inte vågat berätta för sina familjemedlemmar:
-Jag är rädd för att berätta för min pappa för jag tror inte att han kommer att tycka att det är speciellt roligt haha! Det är inte hans grej, så jag tror han kommer att tycka att det är dumt att vara med, sade hon till tidningen då.

Therese Skog
Therese Skog
Foto: SENJOR STUDIO/TV4

Nu sitter hon någonstans i karantän, och väntar på att få kliva in i huset på måndag! Vi fick under fredagskvällen möjligheten att utväxla några rader med henne inför hennes medverkan i Big Brother 2021!

Hej Therese, hur går tankarna just nu och vad kommer du bidra med i huset?
Jag är jättetaggad och lite nervös och jag hoppas att jag kan bidra med mycket skratt och rolig tid både för de andra deltagarna och tittarna. Det är typ det jag kan säga för tillfället.

Tack Therese, det är endast tre dagar kvar innan äventyret börjar! Vi får hoppas att hennes pappa sitter bänkad framför TV:n för att följa  äventyret mot miljonen!

 

Ett svar på ”Therese om sin medverkan:”Jag är jättetaggad””

Hej jag heter Norah Höglund & jag älskar bada & vara med vänner & jag vill vara med åka mkt skridskor ute & jag har en pojkvän redan så ingen anana kille vill jag inte ha heller så jag har moped 🛵 körkort också jag är snäll & glad & är enveten av mig så jag hatar idioter & jag har kollat mkt på big brother mkt jag älskar musik jag gör mkt med socialamedier med Facebook & Instagram & napschat inge anan ska känna sig utanför

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »