Anhöriga säger STOPP

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Militärveckan väcker känslor hos deltagarna och tv-tittarna – nu säger anhöriga till deltagarna ifrån

Det har varit tufft i militärveckan som pågår i detta nu med tjafs och bråk mellan deltagarna vilket vi tv-tittare fått se. Simons dispyt med Nardos eller Adrians med Joel för att dra två exempel.

Händelserna i huset har väckt känslor hos tittarna som uttrycker sina åsikter i sociala medier vilket man ska få kunna göra, dock ska det aldrig gå över i hat. Näthat har aldrig och kommer aldrig vara okej. Nu säger deltagarnas anhöriga och vänner ifrån, något de gått ut med i sociala medier:

”Nu säger vi stopp!

Våra nära och kära som är med i Big Brother är omedvetna om vad som händer utanför huset. Men vi, anhöriga, får varje dag ta emot meddelanden och kommentarer som är oacceptabla!

Det finns tyvärr några som tar sig friheten att hata, håna och förnedra deltagarna på de mest hemska sätt baserat på vad de ser i programmet och det är inte okej.

Trots skrik och bråk ibland, älskar deltagarna i huset varandra och ni tjänar ingenting på att trycka ner dem ni inte gillar!

Med det sagt – låt oss alla fortsätta njuta av showen och tillsammans skratta, gråta, ha kul och se fram emot fler fina ögonblick.

Säg stopp till hat! Sprid kärlek tillsammans med oss! / Anhöriga och vänner till deltagarna.”


Var snälla mot deltagarna i deras sociala medier-flöden och sprid istället kärlek. Kärlek är vad de behöver en vecka som militärveckan.

Ta hand om varandra 🙂

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »