Detta hände i Big Brother-huset idag 5/4

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Dags för veckofinal – någon av Emelie, Madelene, Judith eller Alexander kommer tvingas lämna!

Text:TV4:s Big Brother-redaktion

Ännu en vecka har passerat i Big Brother och vi är officiellt halvvägs genom säsongen.

Vi går in på dag 50 i Big Brother 2021, vilket betyder att deltagarna officiellt tagit sig halvvägs genom säsongen. Utmanarveckan kom och gick, och kvar i huset finns tre av de två nygamla deltagare som gick in för en vecka sedan. BådeJulia och Mergim sitter säkert inför kvällen, medan Victoria Klöfver fick lämna huset efter upprepade regelbrott under lördagen. Men, det är måndag – och ikväll ska 15 deltagare bli till 14.

I och med Victorias bortfall så uteblev den röstningsduell som skulle ske mellan henne och Alexander Eklund. Detta lämnade Alex i en knivig sits där tittarna istället fick bestämma: ska han få sitta säkert, eller hänga löst?
Det blev ett nagelbitande dygn för Alex som väntade spänt på beskedet, och under söndagseftermiddagen så föll domen – han hänger löst.

Detta innebär att AlexMadeleneJudith och Emelie gör upp i kvällens kamp om att få stanna i huset en vecka till, men det är det såklart tittarna som avgör. Röstningen är öppen redan nu i TV4 Play- och C More-appen, där du kan avgöra deltagarnas öde.

FÖRMIDDAG

– Väckning

– Luncha med BB

EFTERMIDDAG/KVÄLL

– Brev: De som hänger löst ska packa sina väskor
– Veckofinal!

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »