Victoria Klöfver tvingas lämna Big Brother

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Efter upprepande regelbrott har TV4 nu fått nog – Victoria tvingas lämna programmet efter bara fem dagar i huset.

Anledningen till att Victoria kastas ut från Big Brother-huset är att hon vid upprepande tillfällen brutit mot reglerna och haft ett integritetskränkande beteende. Vid ett tillfälle rakade hon av en del av Simons ögonbryn medan han låg och sov. Efter att hon fått lämna huset fick deltagarna in ett brev under påskaftonen med en förklaring om vad som hänt.

”Här inne är det Big Brothers regler som gäller. Med anledning av upprepade regelbrott och integritetskränkande beteende har Victoria lämnat huset i dag” löd brevet som Julia läste upp för gruppen.

Den omröstningsduell som pågick mellan Victoria och Alexander är därmed inställd. Istället är det tittarna som avgör om Alexander blir immun inför veckofinalen på måndagen, eller om han ska hänga löst tillsammans med Emelie, Judith och Madelene.

Han ska tillsammans med Emelie, Judith och Madelene svara på tittarnas frågor inför veckofinalen på måndag.

Se klippet från TV4Play där Victoria efter beskedet från produktionen berättar för övriga att hon måste lämna programmet:

Victoria Klöfver

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »