Tre kända ansikten kliver in i huset igen

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Mergim Feka, Victoria Klöfver och Julia Löfgren återvänder till Big Brother – ikväll kliver de in i huset!

För er som tittade på förra årets säsong är detta inga obekanta ansikten – snarare tvärtom. Mergim, Victoria och Julia kommer kliva in i huset ikväll. De är inte mullvader utan deltar under samma premisser som övriga.

Läs intervjun med Mergim på tv4.se här.

Läs intervjun med Victoria på tv4.se här

Läs intervjun med Julia på tv4.se här

Spännande – milt sagt!.

Du ser veckofinalen kl 21:00 i SJUAN, i TV4play och C-moreappen – då får vi också veta vem utav Stephanie, Katti eller Madelene som tvingas lämna programmet.

2 svar på ”Tre kända ansikten kliver in i huset igen”

Tycker det är tråkigt med dessa tre nya deltagare, då de har förstört den härliga stämningen som var i huset. Viktoria är sååå tråkig o gnällig, Julia babblar så mycket att man tröttnade fort på henne förra året, och nu börjar samma visa om igen. I natt var Madde så ledsen, och ingen såg eller brydde sig, för alla var så upptagna av de tre nya som tog över helt. Madde grät i timmar, och ingen bryr sig. Adrian är en skitstövel som inte ser att Madde är borta i timmar, han går t.o.m. förbi soffan in i sovrummet utan att se att Madde saknas, säger inte ens godnatt. Ni borde sätta in regler som säger att det ska vara tyst på natten så folk får sin sömn. De som vill stimma kan göra det i övriga huset. Madde somnade till slut i soffan, efter att ha gråtit länge utanför bikten o i gymmet. Joel var den enda som tröstade henne en stund. Ta ut de tre nya, för de förstör allt som var värt att se innan.

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »

Discovery Networks om Big Brother

Rykten i sociala medier säger att Discovery planerar att ta tillbaka Big Brother till kanal5. Nu kommenterar Jessica Linnman, kommunikationsdirektör vid Discovery Networks, ryktena.  

Read More »