Regeländringen – tillåtet att pakta

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Det var från start utannonserat att det är strängt förbjudet för deltagarna att pakta – tills nu.

Det var inne i uppdragsrummet som Mergim, Victoria och Julia befann sig när Mergim, efter tittarnas omröstning, blev den som skulle dela in deltagarna fem lag. Tre i varje förutom ett lag som har fyra medlemmar inklusive honom själv.

Brev ett innehöll instruktioner till Mergim om lagfördelningen han skulle göra, brev två som Julia fick läsa handlade om att det nu kommer vara tillåtet att pakta – något de tre inte får berätta ännu. Från att vara strängt förbjudet att pakta – till att från och med nu få göra det. Snacka om att storebror kommer röra om lite i grytan. 🙂

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »