Flera twists att vänta efter första halvlek i Big Brother 2021

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Det är programledaren Arantxa Alvarez som i en intervju berättar om att det kommer hända en del i huset framöver.

Snart har halva säsongen av Big Brother 2021 passerat – någon kommer i slutändan efter 100 dagar gå ut som lycklig vinnare och kamma hem en miljon kronor, men än är det inte över och allt kan hända. Det är något som Arantxa Alvarez kan intyga som hon utvecklar i en intervju för vännerna på Big Brother-redaktionen på TV4.se.

Sedan två veckor tillbaka styr hon skeppet ensam i studion med stöd av Kirsty Armstrong och Filip Dikmen, efter att Malin Stenbäck behövt lämna med anledning av inspelningar som pågår i TV-programmet Bachelor. Med det har hon också fått sätta sin egen prägel på programmet, något hon utvecklar för Big Brother-redaktionen:

– Det har verkligen inte varit några konstigheter. Jag ville ha en vinjett till Filips domstol och tyckte den skulle vara lite tacky med lite flames. Jag har en väldigt glammig sida, men också en tackyflames-sida, och undrade om vi kunde få in det i programmet. Då blir det också en del av en själv och man får bidra med idéer till innehållet. Man har en tanke och så testar man det, även om det inte får rubba formatet för mycket, säger hon.

Förra säsongen kantades av skandaler där två deltagare blev utkastade på grund av regelbrott, samt programledare som hoppade av. För Arantxa kändes det viktigt att produktionen var transparenta med vilka de tar in som deltagare innan hon tackade ja till jobbet:

-För mig har det alltid varit viktigt att ha en rak kommunikation, föra dialog och händer det något i huset vill jag vara insatt i det. Jag fick också info om att det är 100 dagar, det kommer hända saker, vara shitstorm och vara upp och ner, men att det inte är jag som är inne i huset. Vi runt omkring försöker sköta det vi kan. Malin sa det bra när vi intervjuades i Nyhetsmorgon inför premiären: ”Jag är programledare men det betyder inte att jag står för vad folk i huset säger eller gör.” Vi får aldrig glömma att det är ett socialt experiment, säger hon till Big Brother-redaktionen.

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »