Nardos och Pedram varnas efter stategisnack

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

I årets säsongen är det strängt förbjudet att bilda pakter, en överträdelse gjord av Nardos och Pedram som varnas av Big Brother.

Det var natten till fredagen som Pedram och Nardos samtalade på ett sätt som inte var tillåtet – något som resulterar i en varning för båda. För Nardos innebär det att hon inte får delta i en tävling under fredagen där man tävlar om att dela ut en immunitet, och Pedrams straff blir att han inte ges möjlighet att bli räddad av de andra deltagarna – istället är det tittarna som avgör hans öde.

Ett svar på ”Nardos och Pedram varnas efter stategisnack”

Tyvärr så klarade sig två andra deltagare undan bestraffning trots att dem var delaktiga i ett tidigare samtal, tillsammans med Pedram och Nardos i vardagsrummet. Där såddes fröet.Känns orättvist att dem klarade sig. All or nothing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TV4 lägger ner Big Brother

TV4 har beslutat att lägga ner Big Brother. Orsaken? Läs vidare. Sedan senaste säsongen avslutades i våras har det varit tyst från TV4 gällande en

Read More »