Dagen i korthet 16/2

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Förmiddagen ägnades åt en första omröstning för tittarna i Big Brother-världen. Vilka skulle vara ansvariga för köket denna vecka? Utfallet blev: Luis, Judith, och Nardos som ansvarar för frukost, lunch och middag under veckan!

Vidare fick tittarna möjlighet att rösta på vem som skulle vara nästa person att springa i ekorrhjul-utmaningen och tittarnas val blev Joel!

Mellan 12:00-13:00 kunde man äta lunch med deltagarna genom Director´s cut-kameran i TV4play (Det kan man resterande vardagar samma tid och plats)

Under eftermiddagen fortsatte ekorrhjulutmaningen och grabbarna Pontus och Jesper inne i husbilen skulle samtidigt delta i en korvätartävling! (De behöver också få lite underhållning)

Deltagarna inne i huset ville vara lite påhittiga för att fördriva tiden och anordnade därför en härlig catwalk-tävling där Simon och Judith genomgick en makeover och sminkades bland annat av Emelie och Nardos. Snyggt! (Se klipp längre ner)

 

Se catwalken. Foto:TV4

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »