Katti Göranssons dotter inför premiären

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Med bara timmar kvar till den stundande premiären av Big Brother passade vi på att ställa några frågor till Kattis dotter Diana inför mammans medverkan!

Katti Göransson, 58, från Bromölla beskriver sig som en person med energi vars hjärta klappar lite extra för musiken. Det verkar onekligen vara lite fart och fläkt på henne!

Vi passade på att ställa några frågor till hennes dotter Diana inför premiären ikväll!

Katti Göransson
Foto:SENJOR STUDIO/TV4

Diana, om bara några timmar kliver Katti in i huset, hur känns det just nu?
Det känns helt fantastiskt! Mamma är inte som någon annan och just därför älskar vi henne! Självklart ska hon in Big Brother! 

Katti verkar vara en härlig prick full av energi och man kan nästan inte tro att hon kan bli arg, stämmer det?
Nej, det ska mycket till för att hon ska bli arg. Men hon kan nog störa sig på individer och knyta näven i fickan. Skulle bägaren dock rinna över vill man inte bara nära henne. Då blir hon görbannad på riktigt!

Vi får hoppas att bägaren inte rinner över då, *smile*

Det kommer troligtvis bli en del avkoppling inne i huset mellan de olika händelserna som komma skall, hur kommer hon hantera det med tanke på att hon gillar att hålla igång?
Avkoppling tror jag inte gör något. Även om hon älskar när det händer så är hon lika mån om att få ensamtid. Vilket ju kommer bli svårt. Det tror jag är en större utmaning. Och att inte kunna gå och lägga sig och vakna när hon vill, nattuggla som hon är.

Katti nämner att vi kan vänta oss lite utav en Dr. Phil i huset, vilka egenskaper besitter hon skulle du säga som är till fördel inne i huset? 
Hon är en fantastisk lyssnare. Både för att kunna stötta andra, men också för att ta till sig andras råd och erfarenheter så att hon själv kan växa. Hon har lätt för att ändra åsikt om hon inser att hon haft fel och är väldigt ödmjuk på det sättet. Jag tror att hon kommer bli den som många anförtror sig till.

Om Katti vinner kammar hon hem en miljon kronor, har hon berättat något om vad hon skulle vilja göra med pengarna vid en vinst?
Hon kommer att köpa sig ett hus med all rätt! Och sen har hon lovat en resa med familjen når Corona är över – Men hon förtjänar varenda krona. 

Den sista, och kanske det viktigaste frågan just nu…kommer familjen sitta bänkad framför TV:n ikväll?
Ja det gör vi självklart! Jag och syrran kommer ha flaggorna i högsta hugg! Heja mamma! Vinn detta nu!

Big Brother har premiär ikväll kl 21:00 i Sjuan, TV4play och C-more.

Du tittar väl?:)

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »