Så ser du Big Brother 24/7

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Linjär-tv, TV4Play eller C-more. Hur gör man nu igen för att se Big Brother LIVE dygnet runt?

Här beskriver vi hur Big Brother 2021 kommer bli men hur gör man nu då för att få den fullmatade upplevelsen? Svaret: BB 24/7

Du har nu stenkoll på de ordinarie sändningarna på Sjuan, TV4Play och C-more. För att kunna titta på Big Brother dygnets alla timmar behöver du ett C-moreabonnemang, närmare bestämt C-more TV4, eller ett av C-mores sportabonnemang.

Med rätt abonnemang kan du själv välja den kamera som passar dig bäst, bland annat Director´s cut (bildproducentens direktiv som följer deltagarna mellan rummen där det som är mest spännande händer) eller t ex. köket, vardagsrummet med mera.

Dator
Sitter du vid en dator går du in på www.cmore.se. I menyn till vänster navigerar du till ”TV-kanaler”. Längst ner hittar du C-mores aktiva kameror.

C-moreappen för Iphone och Android
Sök efter ”Big Brother” eller klicka på valfritt Big Brother-klipp. Big Brothers värld öppnar sig! Längst ner scrollar du till ”Live” där en kartvy visas som talar om vilka kameror som finns aktiva.

När vi skriver aktiva menar vi de som är igång där och då. Det kan finnas olika anledningar till att en viss kamera för tillfället inte är aktiv. Det kan handla om att produktionen behöver gå in för att hjälpa deltagarna byta ut deras mikrofonbatterier (Superviktigt ju, vi vill ju inte missa något smarrigt), en tillsägelse eller om något dyker upp i världen utanför huset som deltagarna behöver bli varse om. Ni minns säkert när Covid-19 slog till och deltagarna fick information.

13 svar på ”Så ser du Big Brother 24/7”

Tycker att dom är sega och värdelösa på att styra kamerorna.
Sedan vill dom ha skandal så borde dom gå tillbaka till alla kamera vinklar som dom har haft på alla bb förutom dom 2 senaste bb -.-
Dom hade kamera i alla vinklar o till och med toaletten

Jag fattar inte hur man ser big britter live? Jag är Cmore kund men kan inte hitta hur man ska se de ?

Hej
Om du tittar genom Smart-TV klicka på TV-kanaler i menyn och scrolla ner tills att du ser Directors cut, Vardagsrummet osv (kameror). Om du har appen öppna programsidan för Big Brother så kommer du till Big Brother-världen. Välj då Live så kommer du till kamerorna du kan välja.

Hur många tittare har Big Brother? Varför visar ni inte hur många som röstar? Hade varit mer spännande och mindre misstänksamhet om fiffel.

Hej!
Jag kan kolla på big brother live via min telefon galaxy note 10+ utan problem, men när det gäller min surfplatta lenovo p11 pro med android 10, då live sändningen laggar och det gäller alla live sändningar på cmore, har installerat om appen o uppdaterat surfplattan. Nån lösning?

Har cmore och har kunnat kolla på 24/7 fram tills igår.
Nu när jag försöker titta så står det att jag måste uppdatera mitt paket…
Har läst fler som fått samma problem.

Hej
Du kanske valde att avsluta kontot i samband med att du signade BB-erbjudandet? Annars vet jag inte vad som är fel.

Hej jag har samma problem som Jenny att jag kunnat se live 24/7 tills igår. Idag säger appen att jag inte har tillräckligt med paket för kunna se. Även om vi betalt för större paket kan man inte se live längre? Är det fel på appen då? Har testat starta om mobilen men funkar inte med live sändningen längre

Hej Glenn,

Jag skulle be dig att kontakta C-mores kundtjänst så hoppas jag att de kan hjälpa dig vidare. Lycka till!

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »

Discovery Networks om Big Brother

Rykten i sociala medier säger att Discovery planerar att ta tillbaka Big Brother till kanal5. Nu kommenterar Jessica Linnman, kommunikationsdirektör vid Discovery Networks, ryktena.  

Read More »

TV4 lägger ner Big Brother

TV4 har beslutat att lägga ner Big Brother. Orsaken? Läs vidare. Sedan senaste säsongen avslutades i våras har det varit tyst från TV4 gällande en

Read More »