Så blir Big Brother 2021

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Fyra studioprogram i veckan och ny programledarduo är två av nyheterna i årets säsong, plus lite till!.

Årets programledare. Foto:TV4

Det är nu officiellt – Malin Stenbäck kommer få sällskap av Arantxa Álvarez och hjälpa tittarna navigera genom årets säsong av Big Brother. Fyra fullmatade studioprogram kommer sändas i veckan där även komikern Kirsty Armstrong kommer närvara och kommentera händelserna inne i huset. 

– Jag har alltid varit fascinerad av det mänskliga psyket och jag är superimponerad av de som ställer upp i programmet. Det ska bli spännande att se hur de fungerar i ett begränsat utrymme utan mobiltelefoner och sociala medier – jag tror att man antingen blir galen eller frälst, säger Arantxa Álvarez till TV4.

Det utlovas tuffare utmaningar och fler kameror, allt för att fånga det mesta i huset!  Det väntas även komma några överraskningar för tittarna under säsongens gång. Tittarna kommer även i år kunna påverka innehållet i programmet genom Big Brother-appen.

Huset står redo att ta emot årets deltagare som kommer kliva in under livesändningen den 15 februari. 

-En bra blandning av deltagare utlovas 

– Vi har verkligen fått till en bra blandning av deltagare i år och det kommer att bli en supersäsong. Därför känns det extra roligt att vi satsar hårt och har fyra studiosändningar i veckan istället för bara en, säger den exekutiva producenten Joel Bendrik, till TV4.

Så här ser du Big Brother 2021:
Premiär: Måndag 15 februari i Sjuan, TV4play och C-more.

Veckofinalen sänds live från studion varje måndag kl 21:00 i Sjuan, TV4play och C-more.

Övriga studioprogram sänds tisdag-torsdag kl 19 och dagliga sammanfattningar om det gångna dygnet visas fredag-söndag kl 19:00 i Sjuan, TV4play och C-more.

Tittarna kan under säsongen följa huset live, dygnets alla timmar, direkt på C-more.

 

4 svar på ”Så blir Big Brother 2021”

Är det den 14 feb eller 15 feb som premiären är? Ni skriver två olika datum så blir lite förvirrande. Kan också säga att 14 feb är inte på en måndag utan en söndag 😉

Tjena Mattias! På OM-sidan stod det 14-februari upptäckte vi nu men det är den Måndagen den 15:e som gäller. Hittade du felskrivningen på någon annan sida med? Tack för att du uppmärksammade oss på detta!

Hur länge ska den som vinner sitta inlåst? Alltså hur länge håller detta på, vilket datum? Funderar på att skaffa cmore ☺️

Hej Milla!
Deltagarna är inlåsta 100 dagar och säsongen avslutas 5 maj. Vi har precis uppdaterat med ett inlägg om en fin rabatt! In och läs:)

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »