Youtubern inte aktuell för BB 2021

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Som vi tidigare nämnt på Twitter är castingprocessen i sitt slutskede. Nu kommer uppgifter om att Youtubern Hoffa Kaos som enligt honom själv varit aktuell för Big Brother 2021, inte längre får vara med. Detta uppger Youtubern Cluee News.

Foto: Cluee News. Clue News har själv sökt till programmet och fått besked att han inte är antagen. (Har ingen koppling till texten till vänster)

Det är Youtubern Cluee a.k.a ”Cluee News” som rapporterar om det senaste inom Youtubevärlden som för två dagar sedan berättade om nyheten att Youtubern ”Hoffa Kaos” var tilltänkt som deltagare i årets upplaga av Big Brother. Några dagar efter att han fått beskedet att han är en av deltagarna ska TV4 ha återkommit med besked att de ändrat sig.

Anledningen uppges vara att kanalen uppmärksammat ett gammalt instagraminlägg där han hyllade Jon Nödtveidt, frontfigur i death/black metal-bandet Dissection, som avled 2006.   Jon Nödtveidt dömdes i december 1997 till 10 års fängelse för medhjälp till mord på en annan man. I en privat konversation mellan ”Hoffa Kaos” och ”Cluee News” ska sammanhanget vara anledningen till varför ”Hoffa Kaos” inte längre får vara med i Big Brother.

TV4 har inte uttalat sig om detta.

Se klippet nedan från Cluee News Youtubekanal. 

Följ oss gärna på twitter –> bbsebloggen

 

Dump från instagram med hyllningen.

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »