Finaldags i Big Brother 2020

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

100 dagar har swishat förbi som en storm, 100 dagar där världen under tiden förändrats utanför. För en av våra tre finalister väntar en miljon kronor.

Ja ni, 100 dagar i världens största sociala experiment är snart förbi – och första veckan började minst sagt spännande när både Kim och Isabel kastades ut. TV4 har ännu inte meddelat om det blir en ny säsong. Detta gör man efter att tittarsiffrorna granskats, men man kan säga att de inte sett ut som ”förr”. Det återstår helt enkelt att se.

Vad vi däremot med all säkerhet vet är att deltagarna upplevt kärlek, glädje, ilska, sorg, ja allt på en och samma gång i det där huset i Farsta under de hundra dagar som passerat. Deltagarna har förberetts på vad som väntar utanför (Covid-19) men tror de först inser verkligheten när de får kliva ut ikväll. I detta nu fixar sig deltagarna in i det sista för att vara redo för den stundande finalkvällen av Big Brother 2020. Blir det Lennie, Jasmine eller Sami som vinner EN MILJON KRONOR? Gör din röst hört fram till 21:30 ikväll. In i Cmore/TV4-appen och rösta på den du vill ska VINNA Big Brother 2020.

Finalen börjar i Sjuan och på C-more kl 21.00. När kvällen är slut vet vi vem som vinner en miljon kronor.

Jasmine Armstrong . Foto:tv4

Sami Jacobsson, Foto:TV4

Lennie Hansson Foto:TV4

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »