Coronaviruset drabbar produktionen

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Ingen har undgått viruset som sprider sig över vår värld med hundratusentals smittade personer och många döda. Förutom detta drabbas världen hårt rent ekonomiskt. När det gäller Big Brother hade produktionen tänkt skicka in nya deltagare i huset, men på grund av rådande situation vill man inte ta några risker.

Rösta i BB-appen

Planerna har därför ändrats. Sedan tidigare hänger Mergim, Sami och Glasman löst inför veckofinalen imorgon. Den som vann fredagstävlingen kommer i vanlig ordning få rädda kvar en deltagare i huset.

Det som tillkommit nu är en omröstning som pågår i BB-appen. Tittarna får rösta om de vill att någon får lämna, eller att alla får stanna en vecka till. Omröstningen har fått många tittare att rasa i sociala medier. Anledningen? Glasman och Sami uttryckte tidigare i veckan att de skulle fundera på att lämna självmant, det vill säga hellre det än att röstas ut, och att ge tittarna valet att kunna välja att låta alla stanna är ”fegt”, enligt kritikerna.

Röstningen pågår fram till 21:00 imorgon måndag.

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »