Veckofinal i Big Brother 2020

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Malin inleder med att presentera kvällens sidekick Moa Wallin, med gästerna Anis Don Demina och Henrik Fexeus. Vi får en tur från kedjeveckan som varit och nyckelmannen, Alex-nyckelmanprank samt Julias dammsugebråk med Martin innan vi kommer tillbaka till studion.

Tillbaka till studion där Anis Don Demina intervjuas om vad han själv tyckte om att provbo i huset:
– Jag hade inte fixat en kvart därinne.

Klipp på olika deltagare visas där Anis får tycka till. Han gillar Sami som han inte tror gör sig till, Amilia kommer aldrig till skott när hon berättar sina historier. Vidare får vi känsla av vad Mergims korta stubin kan innebära. Bland annat får vi skymt av hans och Amilias tjafs. Charkbricktjafset bland annat.

Efter pausen fick vi en reecap på vad som hände när det rosa laget förlorade sin tävling. Tittarna räddade kvar Daniel Glasman, deltagarna räddade kvar Lisa och Alex. Valet av Lisa gjorde Daniel väldigt besviken.

Vi hoppar vidare till att Malin frågar Jasmine och Patrik hur det känns att hänga löst

– Jag är van, säger Jasmine. Patrik känner sig lugn.

Vi går vidare till att få se vem som vann stegmätartävlingen i fredags. Mergim vann och får utan betänketid säga direkt vem han vill rädda – Jasmine eller Patrik. Mergim väljer att rädda kvar Patrik.

– Jag behöver en Patzy i huset, säger Mergim.

Jasmine säger till Mergim att hon inte är sur utan förstår.

Nu avgör tittarna om Jasmine får åka eller stanna. Tittarna får möjlighet att rösta i Big Brother-appen i C-more.

Henrik Fexeus, kroppsspråkspecialist, är i studion och kommenterar deltagarnas beteenden i olika situationer – bland annat Lisas reaktion på att Daniel räddades av deltagarna. Vi hoppar till att Martin och Jasmine pussas – Henrik Fexeus tror inte att kärleken lever kvar utanför huset..

Paus. Efter pausen kommer vi tillbaka till studion och får träffa nya deltagaren Victoria som släpps in i huset. Malin talar till gänget och påminner Alex och Mergim att de måste vara snälla mot den nya deltagaren och att de inte ska beté sig.

Malin berättar att röstningen är sammanställd och att över 70% av rösterna talar till Jasmines fördel – hon får stanna en vecka till. Var det relationen som tycks blomstra med Martin som räddade henne?

Sändningen avslutas.

Nya deltagaren Victoria. Foto:tv4
Malin diskuterar med Henrik om Martin och Jasmines relation inne i huset. Foto:TV4

2 svar på ”Veckofinal i Big Brother 2020”

Kan ni inte vissa martin jessi om ni har kvar arkivet när jan kysste emelia tack

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »