De hänger löst i kvällens veckofinal

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Jasmine och Patrik är de två som hänger löst inför kvällens veckofinal. Deras öden bestäms av en deltagare- och tittarna.

Sami Jacobsson hade turen att bli räddad av storebror och fick stanna i huset efter förra veckans veckofinal, men hur blir det för Jasmine och Patrik som hänger löst under kvällens sändning som startar kl 21:00 i Sjuan och på C-more?

Har de turen att få stanna, eller kommer någon av dem faktiskt att få lämna? Kl 14:00 packade de sina väskor. Under kvällen kommer personen som vann fredagens stegmätartävling att presenteras. Denna person kommer få välja om den vill rädda kvar Jasmine eller Patrik i huset. Den de inte väljer kommer få sitt öde bestämt av tittarna som kommer få rösta om personen får vara kvar eller bli den första som röstas ut Big Brother 2020. Möjligheten för tv-tittarna att rösta kommer annonseras ca. kl 21:28 enligt körschemat. Därefter är det in på C-moreappen och Big Brother-världen som gäller om man vill tittare vill påverka.

Det är inte långt kvar tills sändningen börjar med charmiga Malin Stenbäck i spetsen. Start kl 21:00 i Sjuan och C-more.

Jasmine Armstrong riskerar att få lämna huset. Foto:tv4
Jasmine Armstrong riskerar att få lämna huset. Foto:tv4
Patrik fick en varning av Big Brother-produktionen
Patrik hänger löst.. Foto:TV4

Ett svar på ”De hänger löst i kvällens veckofinal”

Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »