Händelserik vecka i huset

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Den första veckan har varit minst sagt händelserik.

Knappt har den första veckan passerat och det har hunnit hända en hel del. Den som följt programmet under veckan har knappast undgått samtalet mellan Kim Kamal och Isabel Pereria – samtalet som fick dem båda utslängda från Big Brother-huset.

Det var i torsdags som Kim Kamal och Isabel Pereria hade ett samtal om en av Kim Kamals tidigare arbetsgivare. Kim var missnöjd med sin tidigare arbetsgivare:

– Jag jobbade så mycket, alltså så mycket, för skitlön. Det var familjeägt företag, så det var hon och hennes man som ägde företaget men det var hans koncept. Hon var chef och personalansvarig. Jag hade mest kontakt med henne, men tyckte om hennes man jättemycket. Han var jättesnäll och förstod mig – men hon var jude, så jag fattar, säger han i programmet.

– Jag hatar judar, svarade Isabel Pereira.

Kritikstorm i sociala medier

Samtalet, som sändes live på C-more, fick tittarna att reagera i sociala medier. Kort efter samtalet blev Isabel inkallad till bikten där hon läste ett brev där det framgick att hon på grund av regelbrott var tvungen att lämna huset.

Några timmar senare kallade storebror på Kim Kamal. Även han fick samma besked.


Stängt för kommentering.

Den svenska dokusåpan

Sveriges Television har släppt en dokumentärserie om den svenska dokusåpan, ett av avsnitten handlar om Big Brother Sverige. I dokumentärserien, som handlar om när den

Read More »